Asmoro Paling Apik

Asmoro Paling Apik

Rawuh Marrakesh kanggo Liburan Paling Srengenge Asmoro Paling Apik

Hot

Friday, January 5, 2018

Rawuh Marrakesh kanggo Liburan Paling Srengenge Asmoro Paling Apik

January 05, 2018 1

Ing Maroko, ana gaya-gaya omah-omah anting-anting sing wis diowahi dadi pondokan butik, sing apik, disebut Riads.

Nganggo lumpur lan bumi, omah-omah iki praktis ora bisa dipikirake saka njaba, kejaba saka dalan gedhe, nanging yen sampeyan mlebu - sing mambu kanggo fakultas antisipasi sampeyan! Kanthi wit-witan, blossom lan sumur, ana lawang sing mbukak menyang langit, sing dipisahake dening saben kamar.

Kanggo sisih paling, pawon lan zona unwinding ana ing lantai. Ing Maroko, dheweke kerep nggunakake kursi-kursi santai ngarep minangka ranjang ing wayah sore.

Ing jubin ndhuwur, spasi cilik kanggo ngaso ditemokake, kanthi galeri nglirwakake halaman.

Keamanan ora sacara umum dianggep ing Maroko, kajaba saka antarane para wanita, wanita lan wanita nom-noman bakal duwe kamar dhewe, lan wong lanang lan wong lanang uga nduweni, kajaba wong sing duwe omah, kanthi ora akeh barang liyane saka sandhangan lan mungkin permata.

Visionaries wis ngowahi omah-omah lawas iki dadi pondhok sing nyenengake banget kanggo keterlibatan. Padha ngrubah wong-wong mau nganggo karya kothak paling éndah lan kain sing ditenun, aksesoris lan tekstur. Ana pemborosan abadi sing ngrasa gaib!

Konvènsi riad umumé ditemokaké ing tlatah kutha lawas, utawa Medina, ing tlatah kutha. Nalika sampeyan mlaku ing dalan sing cobbled, sampeyan lagi mlaku-mlaku ing antarane pembagi sing cetha, nanging ing pundi pembagi kasebut ana donya sing nggumunake, omah sing apik lan apik.

Nalika sampeyan nyinau kutha kasebut ing tengah-tengahing jaman, sampeyan bisa nemtokake irah-irahan urip ing Maroko, karo para penjual lan seniman trapeze lan kluster ora bisa ditemokake karo karya seni sing luar biasa, rezeki, wewangian lan garis besar. Iku apa-apa, nanging angel dikalahake dening macem-macem warna, swara lan aroma ... supaya nalika sampeyan bali menyang Riad sampeyan watara wayah sore, sampeyan rasa tentrem lan tenang liyane, unwinding lan loosening munggah sawise dina energizing penyelidikan.

Fez minangka fokus utama sinau lan rasa sing jero. Wis rampung umur sewu taun, lan nduweni "zona bebas otomatis paling gedhé" ing kutha-kutha ing donya amarga dalan-dalan canggih. Oposisi sampeyan yaiku truk jackass (nonton kemajuan sampeyan!) Lan peddlers saka treats lan desserts.

Marrakesh minangka musim sepuh mangsa pengkhianat ing antarané bangsa iki, mapan ing Pegunungan Atlas Tinggi. Nggunakake Marrkesh minangka basis, sampeyan bisa neliti kutha-kutha Berber ing dhuwur gunung-gunung, utawa njupuk tamasya dina kanggo Essaouira ing drift, utawa nglumpukake dina sampeyan ngliwati pasar lawas, disebut Souk, kanggo nemokake pernak pernikahan sing becik.

Saben uwong sing mlebu ing Maroko rombongan babagan! Ing titik nalika sampeyan arep teka lan nemokake apa buildup babagan?
Read More